Tervetuloa tutustumaan Toholammin lukion kuvataiteilua -blogiimme!

Toholammin lukion ja yläkoulun kuvataiteen yhtenä oppilastöiden esittely- ja itsearviointipaikkana on tämä kuvataiteen blogi. Sivut tarjoavat kaikille kuviksen töille ja tekijöille mahdollisuuden näkymiseen muuallakin kuin koulun käytävillä ja oppilastöiden näyttelyssä.

tiistai 24. tammikuuta 2017

Makkara-, olut- ja saunamökki


Tässä kuvassa näette isänmaalliselle suomalaiselle miehelle sopivan sinivalkoisen saunamökin. Mökistä löytyy kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone ruokailutiloineen sekä erilliset pukuhuone- ja saunatilat. Järvelle suunnatun terassin suuri pinta-ala takaa sen, että aurinkoisina kesäpäivinä terassilla pystyy nauttia maukkaasta makkarasta ja raikkaasta oluesta. Puusaunan löylyjä pääsee karkuun vieressä olevaan raikkaaseen järveen.

Tehtävän tarkoituksena oli valmistaa pohjapiirroksen mukainen pienoismalli. Työ oli sopivan haastava. Vaikeinta oli mittasuhteisiin sovittaminen. Kuitenkin, kun työn oli saanut valmiiksi, onnistumisen tunne palkitsi työstä. Mökkiä oli miellyttävä työstää, kun näki oman käden jäljen. Olisin voinut panostaa enemmän konkreettiseen rakentamiseen.

Nikolai Forsander

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti