Tervetuloa tutustumaan Toholammin lukion kuvataiteilua -blogiimme!

Toholammin lukion ja yläkoulun kuvataiteen yhtenä oppilastöiden esittely- ja itsearviointipaikkana on tämä kuvataiteen blogi. Sivut tarjoavat kaikille kuviksen töille ja tekijöille mahdollisuuden näkymiseen muuallakin kuin koulun käytävillä ja oppilastöiden näyttelyssä.

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kehystetty maisema

Työssä piti ensin tehdä kehys, johon on piirretty/maalattu menneisyyttä ja tulevaisuutta omasta lähipiiristä. Sen jälkeen piti käydä ottamassa kuva kehyksen kanssa nykyisestä lähipiiristä.

Halusin maalata puun kehykseeni, sillä olen kasvanut metsien ja puiden keskellä. Puhdas valkoinen maisema tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa ei enää ole niin paljoa puita. Minunkin lähipiiristäni on muutaman viimeisen vuoden aikana hakattu paljon puita pois.

En pystynyt käydä ottamassa kuvaa omasta pihastani kuten olisin halunnut, mutta otin kuvan urheilukentiltä, sillä niissä tuli vietettyä paljon aikaa lapsena sekä edelleen.

Työtä oli mielestäni mukava toteuttaa ja oli mielenkiintoista miettiä menneisyyden ja nykyisyyden eroja, sekä tulevaisuuden mahdollisuuksia. 

-Ninni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti