Tervetuloa tutustumaan Toholammin lukion kuvataiteilua -blogiimme!

Toholammin lukion ja yläkoulun kuvataiteen yhtenä oppilastöiden esittely- ja itsearviointipaikkana on tämä kuvataiteen blogi. Sivut tarjoavat kaikille kuviksen töille ja tekijöille mahdollisuuden näkymiseen muuallakin kuin koulun käytävillä ja oppilastöiden näyttelyssä.

maanantai 18. tammikuuta 2016

Guggenheimin museon pienoismalli

Emme katsoneet kilpailijoiden töitä, vaan aloitimme työskentelyn puhtaalta pöydältä, koska halusimme työstä omaperäisen ja halusimme nähdä, millaiseen lopputulokseen pääsemme. Käytimme materiaaleina pahvia, paperia, puutikkuja ja kontaktimuovia. Sitten vain rakensimme rakennelman, joka voisi olla tuleva Guggenheimin museo.

Pienoismallimme on avara, jotta se olisi valoisa. Maalasimme sen valkoiseksi, koska väri sopii mielestämme gallerian ilmeiseen. Rakennuksessa on neljä  sisäänkäytiä ja kaksi kerrosta, joita yhdistää kierreportaat. Rakennus sisältää muutamia yksityiskohtia, jotka tekevät siitä modernin esimerkiksi pulpettikatto.

Pienoismallin teko oli sujuvaa, kunhan vauhtiin päästiin. Emme pysyneet täysin aikataulussa, mutta loppujen lopuksi saimme työn tehtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti