Tervetuloa tutustumaan Toholammin lukion kuvataiteilua -blogiimme!

Toholammin lukion ja yläkoulun kuvataiteen yhtenä oppilastöiden esittely- ja itsearviointipaikkana on tämä kuvataiteen blogi. Sivut tarjoavat kaikille kuviksen töille ja tekijöille mahdollisuuden näkymiseen muuallakin kuin koulun käytävillä ja oppilastöiden näyttelyssä.

maanantai 14. toukokuuta 2012

Valojen ja varjojen laatikko

                                             
                                                VALOJEN JA VARJOJEN LAATIKKO
                                            


                      Valitsin Toholammin lukion kuvataideblogiin tämän työn, koska se on mielestäni      kaunein työ tästä kurssista. 

                         Tarkoituksena oli rakentaa paperista laatikko, johon sitten kaiverrellaan erillaisia muotoja ja aukkoja, josta lampun ja väripapereiden avulla muodostetaan erillaisia valoja ja varjoja, joita sitten järkkärikameralla kuvattiin. Tavoitteena oli tutustua erillaisiin valoihin ja varjoihin.

  Ajattelin tehdä laatikon mahdollisimman mysteeriseksi ja psykedeeliseksi. Valmis laatikko synnytti erilaisia valoja ja varjoja, jotka sitten eri valoissa olivat eri "luonteenomaisia" kuten pelottavia tai kauniita. Työssäni näiden mainittujen "valon ja varjon luonteiden" lisäksi syntyi myös haikeutta ja hauskuutta.

Mielestäni työ onnistui hyvin ja nautin saamistani kuvistani. Opein valojen ja varjojen muodostamista, sekä erilaisia paperintyöstötekniikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti