Tervetuloa tutustumaan Toholammin lukion kuvataiteilua -blogiimme!

Toholammin lukion ja yläkoulun kuvataiteen yhtenä oppilastöiden esittely- ja itsearviointipaikkana on tämä kuvataiteen blogi. Sivut tarjoavat kaikille kuviksen töille ja tekijöille mahdollisuuden näkymiseen muuallakin kuin koulun käytävillä ja oppilastöiden näyttelyssä.

maanantai 7. toukokuuta 2012

Savilaatta


Heti tehtävänannon lukiessani mieleeni muistui vanha kuva papastani. Kuva sopisi täydellisesti laattaan! Päätin tehdä kuvia kaksi kappaletta, joista toisen oli tarkoitus antaa papalleni.

Kuvan siirto oli tekniikkana minulle täysin outo ja odotin mielenkiinnolla mitä tuleman piti. Yllätyin tekniikan haasteellisuudesta. Kuva oli vaikea saada siirrettyä fiksun näköisesti laatalle. Väkisin tahtoi tulla reikäkohtia, joista kuvaa puuttui. Ensimmäiseen kuvaan en ollut tyytyväinen. Se epäonnistui lasituksen yhteydessä. Toinen kuva onnistui ja se siis jätettiin lasittamatta. Pappa jäi nyt ilman kuvaa.:(
Tykkäsin uudesta tekniikasta. Olisi mielenkiintoinen tehdä näitä enemmän, ja kokemuksen myötä kuvat tulisivat varmaan onnistumaan paremmin. Olen tyytyväinen toiseen vedokseen. Työllä on tyytyväisyyden lisäksi tunnearvoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti